Montgai inaugura el primer Obrador d'Artesans Saboners de Catalunya


Els artesans saboners de Catalunya ja disposen a partir d'avui a Montgai, a la Noguera, d'un obrador col·lectiu que els permet elaborar els productes amb totes les garanties higièniques i sanitàries. L'obrador, inaugurat aquest migdia coincidint amb la setena edició de la Fira del Sabó de Montgai, és el primer d'aquestes característiques que es posa en marxa a l'estat espanyol.

El primer obrador d'artesans saboners de Catalunya és una mena de laboratori de producció sabonera que serà utilitzat per 28 mestres artesans de tot el país. L'alcalde en funcions de Montgai, Jaume Gilabert, assegura que és un pas endavant per al col·lectiu.

Montgai reuneix aquest diumenge una vintena d'elaboradors de sabó i una trentena més de parades de productes de proximitat d'altres àmbits. Els visitants de la Fira descobriran com s'elabora el sabó artesanal i també s'han programat espectacles teatrals que recreen oficis vinculats a aquesta activitat, com el de morcaire.

VIA

PARA HACER UN PEDIDO Y/O SOLICITAR MÁS INFORMACION CONTACTA CON NOSOTROS A TRAVES DEL FORMULARIO QUE SE ENCUENTRA EN LA ZONA SUPERIOR DEL BLOG Ó
  PINCHANDO AQUI

Categories: , ,

Deja tu comentario

FACEBOOK CAL PAU